U 16 saobraćajnih nezgoda jedna osoba lakše povrijeđena

Policija je izdala 327 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela par registarskih tablica
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 26.10.2011. 07:16h

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, a jedna osoba je lakše povrijeđena.Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je policija oduzela 50 vozačkih dozvola i podnijela 70 prekršajnih prijava.Policija je izdala 327 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela par registarskih tablica.

Oprezno duž rijeka zbog magle

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su savjetovali oprezniju vožnju duž kotlina i rijeka, gdje je zbog magle smanjena vidljivost.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.

U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja u periodima od 9.30 do 12.30, 14.30 do 17.30 i od 22 do 3 sata. Za vrijeme obustave, putnička vozila i autobusi se preusmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od 9 do 17 sati.

U mjestu Ribarevine saobraćaj je, zbog rekonstrukcije raskrsnice, regulisan privremenom signalizacijom, a saobraća se jednom trakom.

Na magistralnom putu Budva-Tivat, u mjestu Zavala, danas i sjutra od 7 do 17 sati biće postavljena saobraćajna signalizacija, a mogući su i kraći zastoji zbog sječe stabala.

Bonus video: