SMS: Čelebić i Mugoša su država. Povedi računa o ćerkicama

Boljević kaže da je već bio u policiji i podnio prijavu protiv NN lica, ali i da će preduzeti sve druge mjere predostrožnosti
304 pregleda 0 komentar(a)
zoran boljevic, Foto: Luka Zeković
zoran boljevic, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.10.2011. 16:09h

Zoran Boljević, koji tvrdi da je jedan od vlasnika zemljišta kod Studentskog doma na kojem građevinska firma „Čelebić” gradi zgrade, kaže da je sinoć u 00.24 časa dobio SMS poruku prijeteće sadržine sa broja iz inostranstva +393317351560.

Sadržaj poruke, navodi da je pošiljalac motivisan izjavama koje je Boljević prije nekoliko dana dao crnogorskim medijima, povodom gradnje zgrada na zemljištu koje je predmet sudskog spora.

Prijetnje porodici

Boljević je slučaj prijavio policiji i kao dokaz protiv NN počinioca priložio mobilni telefon na kojem je primio prijeteću poruku:

Boljević kaže da će sa sadržajem SMS poruke upoznati i šefa delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Leopolda Maurera

Poruka je potpisana sa "prijatelj".

"U ovoj prijetećoj poruci, pošiljalac je identifikovao je državu u gospodi Čelebić i Mugoša. Ovim putem obavještavam tu tzv. gospodu i pošiljaoca poruke 'prijatelja' da ću svijet prevrnuti krenu li mi na djecu", kazao je “Vijestima” Boljević.

"Boriću se za svoje"

Iz firme "Čelebić" su ranije rekli "Vijestima" da su sporni plac kupili na tenderu Glavnog grada

"Već sam podnio prijavu u Upravi policije, a obavijestiću i Ambasadu Srbije i tražiti da preduzme sve mjere zaštite za moju porodicu u Beogradu, a ja sam ovdje na svojoj i u svojoj zemlji", rekao je Boljević i poručio da će se "za svoje boriti do posljednje kapi krvi".

"Ako oni misle preko 'prijatelja' da su država, poručujem im da sam stanovnik iste države i dobro znam zakone."

Boljević kaže da će sa sadržajem SMS poruke upoznati i šefa delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Leopolda Maurera i od njega tražiti zaštitu svojih prava.

Iz firme "Čelebić" su ranije rekli "Vijestima" da su sporni plac kupili na tenderu Glavnog grada.

Bonus video: