Kradljivac iz Podgorice: Slatkiše pojeo, televizori vraćeni

Pored obijanja stomatoloških ordinacija M.A. je provaljivao i u prodavnice slatkiša
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.10.2011. 20:20h

Podgorički policajci uhapsili su M.A. (40) zbog sumnje da je počinio tri krađe na području Glavnog grada.

Iz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da je M.A. u noći između 20. i 21. septembra pajserom provalio u stomatološku ordinaciju “Suljević” u Ulici Pete proleterske, odakle je ukrao LCD televizor.

“U noći između 2. i 3. oktobra sumnja se da je provalio i vrata stomatološke ordinacije “Dr Senad”, koja se nalazi u Ulici Oktobarske revolucije, iz koje je odnio Samsung televizor, lap top i dva mobilna telefona”, piše u saopštenju policije.

Pored obijanja stomatoloških ordinacija M.A. je provaljivao i u prodavnice slatkiša.

“Sumnja se da je na isti način, upotrebom pajsera, u noći između 28. i 29. septembra, obio vrata marketa “Slatka kuća”, vlasništvo Swisslion - Takovo iz Gornjeg Milanovca, koji se nalazi u Ulici Veljka Vlahovića, iz kojih je otuđio izvjesnu količinu prehrambenih prizvoda”, kaže se u saopštenju.

Policijski službenici su, kako se dodaje, pronašli i vlasnicima vratili većinu ukradenih stvari, izuzev dva mobilna telefona i prehrambene proizvode.

Osumnjičeni M.A. je predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Bonus video: