Carinici našli malo droge

“Ovo je još jedna u nizu akcija, u kojoj su službenici Uprave carina u saradnji sa službenicima Uprave policije oduzeli od stranih državljana opjne supstance
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.10.2011. 17:11h

Carinski službenici su, na graničnom prelazu Debeli brijeg, kod albanske državljanke M.M. otkrili manju količinu narkotika, saopšteno je iz Uprave carina.

Službenici su, kako se navodi, prilikom redovne carinske kontrole roba i putnika, na tom graničnom prelazu, na izlaznoj traci putničkog terminala, detaljnim pregledom autobusa kosovskih registarskih oznaka pronašli supstancu za koju se osnovano sumnja da je opojno sredstvo.

“Prilikom detaljnog carinskog pregleda, koji je obavljen u saradnji sa službenicima granične policije, carinski službenici su u ručnoj torbi, albanske državljanke M.M., pronašli kutiju od cigareta, u kojoj se nalazila suva biljna materija zelene boje, za koju se osnovano sumnja da je opojno sredstvo marihuana”, kaže se u saopštenju.

Iz Uprave je saopšteno da su, nakon sprovedenog carinskog pregleda, ta osoba i pronađeno opojno sredstvo, predati službenicima Granične policije.

“Ovo je još jedna u nizu akcija, u kojoj su službenici Uprave carina u saradnji sa službenicima Uprave policije, koristeći specijalističku opremu za otkrivanje krijumčarene robe, oduzeli od stranih državljana supstance za koje se osnovano sumnja da su opojna sredstva”, naveli su iz Uprave carina.

Bonus video: