Odloženo suđenje policajcu zbog ubistva Saše Pejanovića

Na suđenju je bio prisutan punomoćnik porodice Pejanović, advokat Dalibor Kavarić i Tajana Pejanović, sestra pokojnog Saše
463 pregleda 0 komentar(a)
ubistvo, sasa pejanovic, Foto: Luka Zeković
ubistvo, sasa pejanovic, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.10.2011. 09:57h

Suđenje Zoranu M. Bulatoviću (40), policijskom inspektoru Odsjeka za zaštitu svjedoka, optuženom za ubistvo boksera Aleksandra Saše Pejanovića (37), odloženo je za 7. novembar, zbog nedolaska branioca optuženog advokata Zdravka Begovića.

Predsjednik vijeća sudija Vesna Moštrokol kazala je danas na otvaranju glavnog pretresa da je Begović podneskom od 17. oktobra obavijestio sud da nije u mogućnosti da prisustvuje zakazanom glavnom pretresu jer je kao predsjednik Advokatske komore obavezan da prisustvuje sastanku Vlade Crne Gore.

Na suđenju je bio prisutan punomoćnik porodice Pejanović, advokat Dalibor Kavarić i Tajana Pejanović, sestra pokojnog Saše.

Aleksandar Saša Pejanović

Prema navodima optužnice Ljiljane Lakić, okrivljeni Zoran Bulatović je 30. maja 2011. godine oko 14,30 časova, nakon kraće prepirke, hicem ispaljenim iz pištolja “glok 17”, sa umišljajem usmrtio Pejanovića u bašti ugostiteljskog objekta “Lido” u Bulevaru Save Kovačevića 147 u Podgorici.

Osumnjičeni Bulatović je prišao Pejanoviću, koji je sa svojim društvom sjedio u navedenom lokalu. Nakon kraće sa Pejanovićem, osumnjičeni je iza pojasa izvadio pištolj kalibra devet milimetera i ispalio hitac u grudi Pejanovića, od kojeg je preminuo.

Bonus video: