Sjutra četvrta auto trka

Osim auto trke, ovog vikenda pod pokroviteljstvom CGSAMSK-a AMSK “Aćimić rejsing tim” organizuje i 4. internaciopnalnu karting trku, koja počinje u nedjelju u 11 sati
0 komentar(a)
Kružna trka, Foto: Saša Vujanović
Kružna trka, Foto: Saša Vujanović
Ažurirano: 22.10.2011. 06:58h

Posljednja trka u kalendaru Crnogorskog saveza auto-moto sportskih klubova (CGSAMSK) vozi se ovog vikenda na pisti aero kluba “Špiro Mugoša”.

Biće to 4. međunarodna kružna trka ove sezone koja se boduje za Prvenstvo Crne Gore i otvoreni šampionat. Svi će u naredna dva dana juriti rekord Jovana Aćimića koji je krug od 1.850 metara odvozio za 55 sekundi.

Organizator ove trke, za koju trening počinje danas u 11 sati, je AMSK “Onogošt”, a početak tehničkog pregleda automobila počeće tri sata ranije.

Trka je na programu u nedjelju u podne, a osim klasa I i II koje će se voziti po deset krugova, vozači će morati da drže nogu na gasu po 12 krugova.

Osim auto trke, ovog vikenda pod pokroviteljstvom CGSAMSK-a AMSK “Aćimić rejsing tim” organizuje i IV internaciopnalnu karting trku, koja počinje u nedjelju u 11 sati na aerodromu “Špiro Mugoša”.

Bonus video: