Cetinje: Policija oduzela municiju, nož, lisice i sprej

"Službenici OB Cetinje, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kontrolisali su ukupno 15 i sankcionisali pet bezbjednosno interesantnih lica", kazali su iz Uprave policije
0 komentar(a)
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.04.2018. 13:49h

Cetinjska policija je danas pretresla jednu lokaciju i oduzela municiju, nož, lisice i sprej, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je kontrolisano i 15 bezbjednosno interesantnih lica.

"Službenici OB Cetinje su danas pretresli stana i druge prostorija koje koristi bezbjednosno interesantno lice R.A. (36) iz Cetinja. Tom prilikom policajci su oduzeli lovački nož sa futrolom, peper sprej, par metalnih lisica bez ključa, 20 komada pištoljskih metaka, sedam komada metaka (puščanih) i jedan lovački metak", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela, nakon izvršenih vještačenja.

"Službenici OB Cetinje, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kontrolisali su ukupno 15 i sankcionisali pet bezbjednosno interesantnih lica", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: