Mrvaljević 11. nosilac

As Akademika je postavljen za 11. nosioca, što Mrvaljeviću garantuje slobodno prvo kolo 150.000 dolara vrijednog gran prija, a u drugom će se boriti sa Senegalcem Bajem Dijavarom.
0 komentar(a)
Srđan Mrvaljević, Foto: Zoran Đurić
Srđan Mrvaljević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.10.2011. 22:58h

Sjajan rejting izboren srebrnom medaljom na Svjetskom prvenstvu u Parizu smjestio je najboljeg crnogorskog džudistu Srđana Mrvaljevića među nosioce prestižnog gran pri turnira u Abu Dabiju. As Akademika je postavljen za 11. nosioca, što Mrvaljeviću garantuje slobodno prvo kolo 150.000 dolara vrijednog gran prija, a u drugom će se boriti sa Senegalcem Bajem Dijavarom.

Mrvaljevićeva kategoriji do 81 kilogram na rasporedu turnira je u ponedjeljak, a našem asu je za ukupnu pobjedu potrebno pet borbi. To iz razloga odustajanja brojnih džudista, pa je žrijebano njih 34.

"Odlučio sam da startujem sa ovog turnira, jer odnekud treba početi nakon mjesec i po pauze. Zato sam i daleko od vrhunca forme, ali boriću se do kraja, odnosno daću svoj trenutni maksimum i vidjećemo gdje će me to odvesti. Olimpijsku vizu sam već izborio i sada sam napravio plan prema kojem vrhunac forme treba da dostignem u aprilu na Prvenstvu Evrope, i naravno u avgustu na OI u Londonu", ekao je Mrvaljević.

Bonus video: