Akademik Mijat Šuković stabilno, ali i dalje u životnoj opasnosti

Akademik je upravljao svojim automobilom kada je na magistrali došlo do direktnog sudara sa kamionom
182 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.10.2011. 08:18h

Akademik Mijat Šuković teško je povrijeđen u udesu koji se danas oko 15 časova dogodio na magistralnom putu od Podgorice ka Kolašinu, u mjestu Bioče.

Šuković je smješten na Odjeljenju intenzivne njege Kliničkog centra, gdje se ljekari bore za njegov život.

Da je Šukovićevo stanje stabilno, ali i da je i dalje u životnoj opasnosti, rečeno je Anteni M jutros na Odjeljenju intenzivne njege Kliničkog centra Crne Gore.

Nesreća se dogodila kada je akademik upravljao svojim "fordom" beogradskih tablica, iz pravca Kolašina ka Podgorici, gdje je najvjerovatnije pretičući kamion ispred sebe, direktno se sudario sa drugim kamionom koji je nailazio iz pravca Podgorice.

"Vijestima" je u policiji rečeno da je kamionom, u koji je direktno udario Šuković, upravljao Aldin Kalač (27) iz Rožaja, koji je ostao nepovrijeđen.

Nakon sudara došlo je i do kontakta dva kamiona, Kalačevog iz Rožaja i kamiona beogradskih tablica, kojim je upravljao Milan Ćorković (43) iz Beograda.

Zbog udesa na prometnoj magistrali došlo je do prekida saobraćaja, a policija je tek oko 18.45 časova uspjela da raščisti jednu kolovoznu traku, tako da se trenutno naizmjenično propuštaju automobili iz oba pravca.

Galerija

Bonus video: