Budućnosti ne prijete, ali ne ističu bijelu zastavu

“Zna se dobro kakav je kvalitet Budućnosti, naš kvalitet je uigranost i borbenost, daćemo sve od sebe i pružiti maksimum na terenu”, najavio je Šebek.
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.10.2011. 22:13h

Povodom početka takmičenja u Prvoj muškoj odbojkaškoj ligi, u OK Mornar danas su u hotelu“Sidro“ priredili konferenciju za novinare na kojoj su predstavili s kakvim ambicijama ulaze u duel sa ekipom Budućnosti u prvom kolu.

“Budućnost je favorit i u ovom meču tu ulogu prepuštamo njima, ali, naravno da ne idemo u Podgoricu da bi se predali. Radili smo naporno u prethodnih devet nedjelja, održali ukupno 120 treninga, ostvarili napredak u nekim elementima. Zahvaljujem se igračima na dosadašnjem zalaganju i trudu”, kazao je trener Nebojša Grabež koji sa kolegom Draganom Dobrkovićem na raspolaganju ima 18 igrača koji konkurišu za prvi tim.

Kapiten Živko Šebek rekao je da ova ekipa igra već godinama u istom sastavu i i da se dobro poznaje.

“Zna se dobro kakav je kvalitet Budućnosti, naš kvalitet je uigranost i borbenost, daćemo sve od sebe i pružiti maksimum na terenu”, najavio je Šebek.

Srednji bloker Andrija Milošević rekao je da su kandidati za prvi tim od početka avgusta vrijedno trenirali i da spremni ulaze u ovu utakmicu.

Predsjednik UO kluba Dragan Nikezić predstavio je dosadašnje rezultate otkako je 5. avgusta na klupskoj skupštini ime kluba MOK Galeb promijenjeno u OK Mornar. Nikezić je podsjetio da je igrački pogon sastavljen od srednjoškolaca „koji su svi iz Bara“, te da je rad u klubu postavljen na amaterskim osnovama.

Bonus video: