Nikšićanin tvrdi da ga je policajac tukao u kući, a još šestorica u stanici

Dd udaraca nekoliko “plavaca” mu je slomljena desna ruka, a ima i podlive po grudima, leđima i glavi
167 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Dendić, Foto: Svetlana Mandić
Dejan Dendić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 13.10.2011. 08:47h

Dejan Dendić, dvadesetdevetogodišnji Nikšićanin, koji živi u Kličevu, 10. oktobra je, kako tvrdi, “ni kriv ni dužan” dobio batine, prvo kući od policajca koji je bio u civilu, a zatim i u stanicu policije gdje mu je od udaraca nekoliko “plavaca” slomljena desna ruka, a ima i podlive po grudima, leđima i glavi.

Riješio je da slučaj “prijavi” medijima i sudu.

“Policajac Željko Vujičić je došao kod mene kući nešto oko 20.30 časova. Mojoj majci se predstavio da je policajac i kazao da me traži.

Pošto je bio u civilu, majka je posumnjala da je riječ o policajcu i pitala ga je šta hoće, tražeći mu nalog za privođenje. Čuo sam galamu i izašao u hodnik.

Željko je tada grubo odgurnuo majku i snahu, koja je u međuvremenu stigla, a mene udario pesnicom. Bez ikakvog obrazloženja nastavio je da me udara i tada je počelo guranje i rvanje, njegovo neprestano udaranje, sve dok moj brat Darko nije došao.

Uspjeli smo da ga izguramo iz kuće. Izašao sam u dvorište, uzeo kamen i gađao Vujičića ali sam umjesto njega pogodio staklo na njegovom automobilu koje je puklo”, priča Dejan, pokazujući podlive po tijelu i ruku koja mu je u gipsu

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: