Kotoranka mjesecima mrtva u stanu

S obzirom da nijesu nađeni tragovi nasilja i nasilnog upada u stan, pretpostavlja se da je Simović umrla prirodnom smrću što će se utvrditi istragom
98 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.10.2011. 07:56h

Kotoranka Jadranka Simović starosti oko 60 godina nađena je juče mrtva oko 18 časova u svom stanu u vojnoj zgradi Turist A u Dobroti 1. Kotorska policija je intervenisala po prijavi komšinice Snežane Sotirović kojoj je bilo sumnjivo jer mjesecima nije vidjela Simovićku. Sotirović je kazala da je Simovićku, posljednji put vidjela 1. Jula.

" Od tada joj se gubi svaki trag, i počeli smo sumnjati da joj se upravo ovo dogodilo" kazala je Sotirović.

Ekipa Vatrogasne službe u saradnji sa ekipom za uviđaje kotorske policije, i u prisustvu ljekara Hitne pomoći razbili su vrata njenog stana,i tamo našli njeno beživotno tijelo koje je bilo u fazi raspadanja, pa se pretpostavlja da je smrt nastupila prije nekoliko mjeseci.

S obzirom da nijesu nađeni tragovi nasilja i nasilnog upada u stan, pretpostavlja se da je Simović umrla prirodnom smrću što će se utvrditi istragom.

Sotirović je kazala da je Simovićka bila kćerka poznatog starog kotorskog kapetana Benedikta , a da joj je majka umrla u februaru ove godine.

Bila je jedinica, i nakon majčine smrti živjela je sama. Ima samo tri daljne rođake koje žive van Crne Gore- kazala je Sotirović.

Uviđaj je po ovlaštenju višeg državnog tužioca obavila ekipa za uviđaje Ispostave Kotor.

Bonus video: