Umalo umrla poslije seksa, jer je alergična na orahe

Da bi bili apsolutno sigurni da su izveli ispravan zaključak, ljekari su uzeli dva uzorka sjemene tečnosti od muškarca, jedan prije, a drugi četiri sata nakon konzumiranja brazilskih oraha.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2011. 13:21h

Neimenovana djevojka (20) iz Karšaltona, Engleska, koja je nedavno otkrila da je vrlo alergična na orahe, postala je prva osoba koja je doživjela alergijsku reakciju na brazilski orah kroz seks.

Kako prenosi „Dejli Mejl“, djevojka je imala odnos sa dečkom koji je neposredno prije seksa pojeo punu šaku brazilskih oraha.

Iako je mladić preduzeo sve mjere predostrožnosti – oprao zube, isprao usnu duplju, oprao ruke i čak očistio nokte, ubrzo nakon seksa, djevojka je otekla i počela da se guši. Doktori su u bolnici konstatovali da su proteini iz oraha dospjeli u znoj ili pljuvačku, zbog čega se javila reakcija.

Da bi bili apsolutno sigurni da su izveli ispravan zaključak, ljekari su uzeli dva uzorka sjemene tečnosti od muškarca, jedan prije, a drugi četiri sata nakon konzumiranja brazilskih oraha. Nakon toga su izveli test na djevojci, kojoj su ubrizgali malu količinu tečnosti.

Ispostavilo se da su proteini iz ove vrste oraha otporni na varenje, zbog čega izazivaju imunološke reakcije. Međutim, ljekari nijesu mogli da obave dalja istraživanja, jer je par raskinuo poslije ove alergijske reakcije.

Bonus video: