Mađari zaplijenili oružje za snimanje filma sa Bred Pitom?

Adam Gudman, čija kompanija pruža usluge produkciji, odbio je da komentariše da postoji veza između zaplenjenog oružja i filma
56 pregleda 0 komentar(a)
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Huffingtonpost.com
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Huffingtonpost.com
Ažurirano: 11.10.2011. 14:06h

Mađarski zvaničnici za bezbjednost saopštili su da su zaplijenili oko 100 komada oružja, za koje lokalni mediji navode da je trebalo da bude upotrebljeno za snimanje filma "Svjetski rat Z" u kojem igra Bred Pit.

Janoš Hajdu, čelnik mađarskog protivterorističkog centra, rekao je da je oružje, među kojim je bilo mitraljeza, pušaka i pištolja, u subotu dopremljeno iz Londona na budimpeštanski aerodrom "Franc List" i da je nađeno u bescarinskoj zoni.

Hajdu je naveo da ne može da potvrdi da je oružje bilo namijenjeno snimanju filma. Prema njegovim riječima, oružje nije bilo deaktivirano na odgovarajući način i lako je moglo da posluži za ispaljivanje municije.

Adam Gudman, čija kompanija pruža usluge produkciji, odbio je da komentariše da postoji veza između zaplenjenog oružja i filma.

"Pripremamo se kao što je planirano. Ne mijenjamo raspored", rekao je Gudman.

U filmu "Svijetski rat Z", režisera Marka Forstera, igraju i Metju Foks i Dejvid Mors. Film bi trebalo da stigne u sjevernoameričke bioskope u decembru 2012.

Bonus video: