Nikšićanin Milan Vukasović osuđen na dvije godine zbog prodaje heroina

Sud je okrivljenom produžio pritvor jer je ranije više puta osuđivan, za razna krivična djela, te da bi boravkom na slobodi postojala opasnost da ponovi krivično djelo
191 pregleda 0 komentar(a)
Viši sud Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Viši sud Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 11.10.2011. 13:06h

Prvostepenom presudom Nikšićanin Milan Vukasović osuđen je na dvije godine zatvora jer je od 15. maja do 4. juna ove godine prodavao drogu, odlučilo je krivično vijeće sudije Ane Vuković u Višem sudu u Podgorici.

U presudi piše da je Vukasović prodavao heroin u periodu od 15. maja do 4. juna, te najmanje 15 puta prodavao “kvotere” od po 0,25 grama heroina Sandri Jovović.

Sud je okrivljenom produžio pritvor jer je ranije više puta osuđivan, za razna krivična djela, te da bi boravkom na slobodi postojala opasnost da ponovi krivično djelo.

Vukasović je u februaru 2003. u Osnovnom sudu u Podgorici osuđen na tri mjeseca zatvora, te u Višem sudu u Podgorici 25. decembra 2006. godine zbog razbojništva na četiri godine i dva mjeseca zatvora, dok je u nikšićkom Osnovnom sudu 31. januara i 17. februara 2008. osuđen na po godinu zatvora.

Vukasović je u Višem sudu u Podgorici, zajedno sa još trojicom okrivljenih, kada su svi osuđeni na po četiri godine i dva mjeseca zatvora, zbog razbojništva počinjenog 24. februara 2004. u kladionici “Aristokrat” u Podgorici.

Bonus video: