UVIJEK NA OPREZU

Tipovi žena koje vam mogu upropastiti vezu

Čak i kada je sve u najboljem redu kod vas, uvijek se nađe neko i pokvari planove. Taj neko lako bi mogla biti druga žena.
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 14:53h

Ako je vaša veza čvrsta, niko je ne može ugroziti. Ipak, kada su pojedini tipovi žena u pitanju morate uvek biti na oprezu.

Otimačica muževa

Ovaj tip žene može biti neko koga poznajete ili potpuni stranac, a voli baš zauzete muškarce.

Otimačice muževa obično same sebe uvjere da vaš brak nije ni valjao ili ih, u gorem slučaju, za instituciju braka nije ni briga.

Gospođa savršena

Njen život je bez mane. Ona je supruga puna podrške, posvećena djeci, predivno izgleda i savršeno kuva – ona je sve što jedan muškarac može poželjeti.

Ona zapravo ne želi da ukrade vašeg supruga, ali ako se budete stalno sa njom upoređivali i osjećali da ona može sve, a vi baš i ne, veza će patiti zbog nesigurnosti koja će se osjetiti.

Još je gore ako ova upoređivanja pravi vaš muž.

 Majka njegove djece

Morate znati da će uvek biti prisutna u vašem životu, ali na vama je da izbalansirate njen odnos sa njenim bivšim, a vašim sadašnjim mužem.

Prijateljice

Ako ste u vezi sa muškarcem koji ima dosta prijateljica, to može biti problem ako se razbacuju pametnim savjetima i organizacijom svog (dakle i vašeg) vremena.

Galerija