Muškarci češće polome penis tokom seksa sa ljubavnicom nego sa svojom ženom

Važan element ovakvog događaja svakako je mjesto na kojem se vodi ljubav, a pokazalo se da muškarci seks sa ljubavnicom imaju na neobičnim mjestima
91 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2011. 18:20h

Lomljenje muškog polnog organa prilikom seksa nije nezgoda koja se često dešava, ali se šanse da se tako nešto desi drastično povećavaju kada muškarac vara svoju partnerku, pokazalo je jedno istraživanje.

Doktor Endru Krejmer, urolog na univerzitetu Merilend utvrdio je da 50 odsto preloma penisa liječenih u njegovoj bolnici od 2004. do 2011.godine uzrokovano tokom seksa sa ljubavnicom.

Važan element ovakvog događaja svakako je mjesto na kojem se vodi ljubav, a pokazalo se da muškarci seks sa ljubavnicom imaju na neobičnim mjestima, poput automobila, kupatila, separea. Ovako mala i skučena mjesta zahtijevaju popriličnu gipkost, ali muškarci moraju biti svjesni da njihova tijela nijesu dovoljno fleksibilna za sve 'akrobacije'.

Stručnjaci su objasnili da muškarci kojima se ovako nešto dogodi prilikom susreta sa ljubavnicom ne zovu hitnu pomoć, jer ne žele da otkrivaju aferu, što je opasno jer bi bez adekvatne ljekarske njege mogli da završe sa doživotnom erektivnom disfunkcijom.

Urolog iz Njujorka objasnio je da prilikom preloma zapravo puca vlaknasta membrana penisa, kada je previše savijena ili kada se njome pregrubo postupa. Polni organ tada izgleda groteskno, po riječima ljekara 'kao bumerang', a cijelo iskustvo praćeno je oštrim i intenzivnim bolom.

Bonus video: