Ljepota je rezultat unutrašnjeg sklada

Mis Crne Gore kaže kako posebno voli prirodan izgled, a šminku koristi samo kada mora
78 pregleda 0 komentar(a)
Maja Maraš, Foto: Boris Pejović
Maja Maraš, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.10.2011. 12:20h

Tri kozmetička preparata koja se uvijek nalaze u Vašem neseseru su?

"Losion za dnevno čišćenje lica, blaga hidratantna krema za lice i balzam za usne."

Koliko se šminkate privatno?

"Privatno ne volim da stavljam puno šminke, to bude uglavnom samo sjaj za usne i maskara. Više preferiram prirodan izgled, šminku koristim samo kad moram, radi snimanja, fotografisanja i slično."

Za njegu tijela koristite domaće maske ili se prije opredjeljujete za kupovne preparate?

"Mislim da kupovni preparati ne mogu da zamijene domaće maske pravljene po receptu naših baka. Na početku puberteta sam pravila masku, po receptu svoje bake, od meda i limuna protiv mitesera. Preporučujem upravo tu masku tinejdžerima, jer mislim da će im pomoći u borbi protiv tih “upornih neprijatelja”."

Za koji kozmetički preparat ne žalite da izdvojite novac, bez obzira koliko košta?

"Imam veoma zahvalnu kožu i zaista mi nijesu potrebni neki posebno skupi preparati za njegovanje, ali mislim da svaka cura treba da ima dobru kremu za lice koja odgovara njenom tipu kože i na taj način održava elastičnost i svježinu kože lica."

Vaš omiljeni parfem je?

"Givenchy Play."

Vaša omiljena dnevna odjevna kombinacija je?

"Dobro ukombinovane famerke, majica i patike. S obzirom na to da sam više sportski tip, koristim svaku moguću priliku da sam tako obučena. To mi najviše prija."

Večernja?

"Često odaberem haljinicu i visoke poteptice."

Najbolji način za održavanje vitke linije je?

"Redovan trening i joga."

Omiljeni modni detalj?

"Minđuše, narukvice, marame."

Najbolji savjet za naše čitateljke kada je riječ o njezi?

Mislim da je spoljašnja ljepota proizvod unutrašnjeg sklada, mira i zadovoljstva. Treba da pronađemo zračak radosti i nade u svemu što nas okružuje i tako ispunimo svoje tijelo i um lijepim i pozitivnim, a to će se definitivno vidjeti na našem licu i činiti nas sve ljepšim."

Najveća suma koju ste izdvojili tokom šopinga?

"Mislim da mladim osobama sve stoji lijepo i da stoga ne treba previše novca da bacaju na skupe odjevne predmete. To ne znači da sam osoba koja ne voli da ide u šoping, baš naprotiv, ali smatram da je suludo u našim godinama izdvajati neke velike sume na takve stvari."

Najskuplji odjevni predmet u vašem plakaru je?

"Pošto sam stalno u pokretu, jako mi je bitno da imam udobne ali i lijepe cipele, odnosno patike, u zavisnosti od prilike, i upravo za to izdvajam veći dio svog džeparca."

Bonus video: