SAVJETI

Šta vas princeze iz bajki mogu naučiti o ljubavi?

Zaboravite sve što ste znali o važnosti razgovora za funkcionisanje veze. Arijel dokazuje da je sve što vam je potrebno govor tijela.
64 pregleda 0 komentar(a)
27.03.2019. 14:50h

Ko može bolje da vas nauči kako da uhvatite "princa" od pravih princeza iz bajki...

Pepeljuga

Ako budete igrali igru "vruće – hladno" mnogo bolje ćete proći u ljubavnom životu. Pepeljuga je umjela da se u odsudnom trenutku otrgne princu iz naručja i nestane, a trebalo bi da to radite i vi.

Dakle, na prvom sastanku, pokušajte da zadržite blagu distancu i baš kad situacija postane "vruća", recite da imate nekih neodložnih obaveza. Ako je imalo sličan pravom princu, jedva će čekati da vas vidi ponovo, piše Lepota i zdravlje.

Ljepotica i zvijer

Žena može da barata muškarčevim karakterom i da ga mijenja kako joj se prohtje. Barem u bajci. Međutim, ima malo istine u tome da baš kao Bela iz "Ljepotice i zvijeri" od svakog "čudovišta", možete da napravite princa, naravno, ako ste vješti.

Snežana i sedam patuljaka

Igrajte na kartu ljubomore! Ako imate muške drugare, nipošto ih se nemojte odreći kada uđete u vezu. Vjerujte da je Snežaninom uspjehu kumovalo upravo to što je živjela sa sedam muškaraca. Ako se ne odričete muškog društva, vašem dragom šaljete signal da se dobro snalazite u muško ženskim odnosima i da znate da napravite razliku između drugara i partnera. Samo nemojte da pretjerate sa izazivanjem ljubomore, mogli biste da se zadavite jabukom.

Mala sirena

Zaboravite sve što ste znali o važnosti razgovora za funkcionisanje veze. Arijel dokazuje da je sve što vam je potrebno govor tijela. Ako zanemarimo češljanje viljuškom, koje je upražnjavala princeza sirena dok se nije navikla na život na kopnu, od nje se mnogo toga može naučiti o toj vještini. Na kraju krajeva, priznaćete da poljubac vrijedi više od hiljadu riječi.

Aladin

Ako bolje razmislite o odnosu lijepe Jasmine i lopova Aladina, shvatićete da u pravoj ljubavi nema predrasuda. Ni jedna osoba nije "ispod vas" i zaslužuje da je bolje upoznate. Takođe,  Aladinu je u osvajanju ljubavi pomogao simpatični majmun, što je potpuno prirodno. Muškarac koji ima kućnog ljubimca o kom dobro brine, pokazuje da ima nježnu stranu i da mu možete vjerovati.