Budvani neriješeno sa Omanom

Meč je prekinut u petom setu pri vođstvu 2:1 za Budvane zbog lošeg suđenja arbitra iz Omana...
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.10.2011. 22:24h

Odbojkaši Budvanske rivijere igrali su večeras u Mariboru neriješeno sa selekcijom Omana 2:2 (25:21, 21:25, 19:25, 25:23), u prvoj zvaničnoj kontrolnoj utakmici na turneji po Sloveniji. Meč je prekinut u petom setu pri vođstvu 2:1 za Budvane, kada je Budvanska rivijere odbila da nastavi meč zbog lošeg (pristrasnog) suđenja arbitra iz Omana...

Prva dva seta odigrala je postava tehničar Dabović, korektor Raič, primači servisa Stevanović i Dukić, srednji blokeri Marković i Gojko Ćuk, te libero Rašović. U trećem i četvrtom setu, pored Rašovića, Dukića i Markovića, šansu su dobili tehničar Petković, primač Ćaćić, srednji bloker Čedić, dok je na korekciji igrao primač Božidar Ćuk.

„U ovom periodu je vrlo važno da vidimo mogućnosti svakog pojedinca i uopšte harmoniju ekipe, kako se igrači uklapaju kada su starteri, kako kada ulaze u igru i rješavaju neke taktičke zadatke. Zalaganje, odnos, motivacija svih igrača je zaista na pravom profesionalnom nivou, svi se trude da pruže svoj maksimum, tako da onim što smo prikazali možemo biti zadovoljni".

"Ovo je, inače, period punog opterećenja, odigrali smo četiri utakmice, plus juče jedan sparing duelu 6 dana, uz dosta duga putovanja. Sigurno je da fali svjezine, ali do početka Ligeb šampiona sve ce doći na svoje“, kazao je „Vijestima“ trener Budvana Veselin Vuković.

Juče je polovina ekipe sparingovala u nezvaničnom duelu sa Omanom, dok je druga sedmorka iigrala trening meč sa austrijskim Dobom.

Budvanska rivijera u petak ide za Padovu, gdje će odigrati kontrolni meč sa istoimenim članom italijanske A1 lige, u kojoj igra crnogorski reprezentativac i bivši član Rivijere Luka Šuljagić, nakon čega slijedi povratak u Budvu.

Bonus video: