Djevojke koje treba da izbjegavate

Ako joj ne poklanjate omiljene knjige iz djetinjstva, pjevate serenade pod prozorom i donosite bukete cvijeća ona će misliti da vaša veza nije uspješna.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2011. 16:08h

One su nježniji pol, ali to ne znači da vam ne mogu slomiti srce. Evo nekih koje treba da izbjegavate:

Namiguša

Možda će vas u početku oduševiti činjenica da ona voli da se druži sa vašim prijateljima. Međutim, zapitajte se zašto nema prijateljice? Da li joj je muška pažnja toliko neophodna, pa u svakom trenutku želi da bude okružena frajerima? Čak i ako nijeste ljubomoran tip u nekom trenutku njena navika će početi da vam smeta.

Sanjalica

Ako joj ne poklanjate omiljene knjige iz djetinjstva, pjevate serenade pod prozorom i donosite bukete cvijeća ona će misliti da vaša veza nije uspješna. Ova djevojka je zarobljena u romantičnim komedijama koje je toliko puta gledala da već svaki detalj zna napamet. Koliko god se trudili da joj objasnite da život nije film, ona to neće razumjeti, a svaki vaš postupak neće biti dovoljno romantičan.

Grebatorka

Podrazumijeva se da vi uvek plaćate račun. Ona je dama, a vi džentlmen. Međutim, prohtjevi ove dame svakim danom postajaće sve veći a vaš budžet to neće moći da izdrži. Kad budete poklekli pred tolikim finansijskim izazovima ona će bez problema naći drugog koji može da joj priušti skupe poklone.

Zaljubljena

Ako pogledate njene fotografije videćete da je imala više momaka nego novih frizura. U njenom slučaju to nijesu bile prolazne avanture već sve same ozbiljne veze. Ona se jednostavno ludo zaljubljuje u svakog dečka i već na prvom sastanku mašta o zajedničkom životu sa njim. Međutim, koliko se lako zaljubljuje tako lako i odustaje. Već na prvi znak problema u vezi potražiće drugog sa kojim će "živeti srećno do kraja života".

Dama u nevolji

Ona prolazi kroz najtežu fazu u životu, samo što ta faza u njenom slučaju traje vječno. Ona je uvijek u nevolji, stalno ima probleme, a raspoloženje joj je nepredvidivo. Na prvi pogled to može biti privlačno, poželjećete da joj pomognete i da joj pružite rame za plakanje. Istina je međutim, da njene probleme niko ne može da riješi.

Ljubomorna

Ova djevojka će vam nabiti osjećaj krivice za svaki pogled ili kompliment koji ste uputili drugoj ženi. Bez obzira koliko riječi, pažnje i napora uložili da joj objasnite da nema razloga za ljubomoru ona neće promijeniti ponašanje. Ako ne planirate da cijli život provedete u četiri zida potražite na vrijeme najzbezbolniji izlaz iz ove veze.

Bonus video: