Iranska vlada objavila seksualni vodič u DVD formi

"Što više polnih odnosa imate, to vam je više vremena potrebno za orgazam", ubjeđuju iranski stručnjaci
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.10.2011. 17:10h

Nakon seksa podignite vašu partnerku i ako imate osjećaj da je teža nego inače, to je siguran znak da je doživela orgazam.

Ovo je samo jedan od savjeta upućenih bračnim parovima u Iranu putem filma "Voljeni prijatelj", koji je vlada preporučila svom stanovništvu kao vodič kroz seksualne i emotivne odnose.

"Voljeni prijatelj" traje petnaestak minuta i u njemu učesnici pričaju o raznim temama koje se u vezi sa seksom - od važnosti higijene prije i poslije odnosa, predigre, prednostima i manama upotrebe parfema, ali i o štetnosti cigareta, alkohola i droge po seksualnu aktivnost.

Tako se muškarcima preporučuje da u predigri koriste jezik, a ne prste, pritom obraćajući posebnu pažnju na najosetljivija ženska područja, a to su - vrat i uši.

Što više polnih odnosa, više vam je vremena potrebno za orgazam

Poslije higijenskih priprema, predigre, objašnjava se kako počinje seksualni odnos:

"Snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pazite da vam polni organi budu u ravni i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi."

"Voljeni prijatelj" obašnjava muškarcima i kako da spriječe preranu ejakulaciju: preporučuju se što češći seksualni odnosi - barem dva puta dnevno ili četiri puta svake večeri.

Preporučuju se što češći seksualni odnosi - barem dva puta dnevno ili četiri puta svake večeri

"Što više polnih odnosa imate, to vam je više vremena potrebno za orgazam", ubjeđuju stručnjaci.

"Voljeni prijatelj" je objavljen u DVD formi i bio je među najprodavanijim u Iranu iako je doskora mogao da se nabavi samo ilegalnim putem.

Bonus video: