U OŠ "Milorad-Musa Burzan" pao prozor i povrijedio đaka

"To se dogodilo na gornjem spratu škole koji smo naslijedili od bivše OŠ „Boro Ćetković” u kojoj je stolarija u dosta lošem stanju", rekla je direktorica škole Branka Lakić
241 pregleda 0 komentar(a)
OŠ "Milorad Musa Burzan, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
OŠ "Milorad Musa Burzan, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 30.09.2011. 16:29h

Učenik Osnovne škole „Milorad–Musa Burzan” M.P. povrijeđen je kada je na njega palo krilo prozora. Incident se desio u prijepodnevnoj smjeni tokom četvrtog časa u učionici gdje se izvodila nastava engleskog jezika.

"Najvažnije je da se učenik osjeća dobro i da će se drugovima u odjeljenju priključiti već u ponedjeljak"

Učeniku je usljed jakog vjetra, palo krilo prozora na glavu i povrijedilo ga, a on je odmah prebačen u Dječju bolnicu, gdje su mu stavljene tri kopče na glavu.

"Danas su u školu dolazili roditelji povrijeđenog učenika M. P. koji se osjeća dobro, razgovarali smo sa njima i očekujemo da se on već u ponedjeljak vrati redovnoj nastavi. To se dogodilo na gornjem spratu škole koji smo naslijedili od bivše OŠ „Boro Ćetković” u kojoj je stolarija u dosta lošem stanju, ali nijesmo uspjeli još u potpunosti da je saniramo.

Najvažnije je da se učenik osjeća dobro i da će se drugovima u odjeljenju priključiti već u ponedjeljak", kazala je direktorica OŠ „Milorad–Musa Burzan”, Branka Lakić.

Bonus video: