Vrh policije na ranču kontroverznog službenika ANB-a

Vlatko Rakočević je, navodno, učestvovao u nezakonitim radnjama o kojima se čuje na snimku sa svadbe Rožajca Safeta Kalića
276 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2011. 08:45h

Direktor Uprave policije Veselin Veljović održao je prošireni kolegijum sa oko 50-ak najbližih saradnika i to na ranču "Imanje Rakočević" u Mojkovcu, čiji je vlasnik kontroverzni službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost Vlatko Rakočević, čiji je resor rad na sjeveru Crne Gore.

Kolegijum na kojem je Veljović sa oko 50-ak saradnika razgovarao o radu policije tokom ljeta prisustvovala su petorica njegovih pomoćnika, dvojica savjetnika ali i rukovodioci svih područnih jedinica i ispostava i šefovi graničnih ispostava.

Vlasnik etno-sela "Imanje Rakočević" pominjan je da je, navodno, učestvovao u nezakonitim radnjama o kojima se čuje na snimku sa svadbe Rožajca Safeta Kalića, zbog čega je Mreža za afirmaciju nevladinog sektora u junu prošle godine tražila da se ispita njegovo učešće ali i da se saopšti odakle Rakočeviću novac za izgradnju velelepnog ranča kod Mojkovca.

MANS je od tadašnjeg direktora ANB-a Duška Markovića tražio da se ispita autentičnost tog snimka, na kojem se čuje kako Rakočević, navodno, razgovara sa policajcem sa punkta Ribarevine koji je zasustavio kosovskog biznismena Nasera Keljmendija, sa oko pola miliona eura. Rakočević, kako se čuje, navodno, nalaže policajcu da pusti Keljmendija...

Opširnije u štampanom izdanju

Galerija

Bonus video: