Policija još ne zna da li je Esad Agović ubijen ili je izvršio samoubistvo

Agovićevo tijelo u lokvi krvi pronašao je E.B. vlasnik kuće, u sklopu koje se nalazi kafana, a u kojoj je Agović u protekla dva mjeseca radio kao konobar
85 pregleda 0 komentar(a)
Kafe bar Konik, Esad Agović, Foto: Boris Pejović
Kafe bar Konik, Esad Agović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.09.2011. 08:31h

Zbog toga što u Forenzičkom centru u Danilovgradu nije bilo potrebnog materijala da bi se uradila neka vještačenja, ni nakon šest dana još se ne zna uzrok i način smrti Podgoričanina Esada Agovića.

“Vijestima” je u policiji rečeno da će nalazi biti gotovi u utorak popodne, međutim juče je stigla nova informacija da će dokumentacija biti kompletirana tek u četvrtak.

“Urađene su neka vještačenja, ali mnogi uzorci nijesu mogli biti odrađeni zbog toga što je falio materijal i agensi za te analize. Trebalo bi da sve bude gotovo do četvrtka”, rekao je sagovornik iz policije.

Policija vjeruje da će nalazi DNK uzeti sa drške i cijevi pištolja, brisevi genetičkog materijala osoba, koje su te noći bili u kafani “Kod Eska” na Koniku, ali i druga brojna vještačenja otkloniti svaku sumnju o tome da li je u četvrtak veče Agović izvršio samoubistvo ili mu je neko iz pištolja pucao u glavu.

Te noći njegovo tijelo u lokvi krvi pronašao je E.B. vlasnik kuće, u sklopu koje se nalazi kafana, a u kojoj je Agović u protekla dva mjeseca radio kao konobar.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: