U Crnoj Gori 20 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povrijeđena

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je oduzeta 51 vozačka dozvola
63 pregleda 0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 27.09.2011. 07:31h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 20 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, a pet lakše.Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je oduzeta 51 vozačka dozvola, a podnijeto 118 prekršajnih prijava.Policija je izdala 301 nalog za uplatu novčanih kazni i oduzela šest pari registarskih tablica.

Dobri uslovi za vožnju

Vremenske prilike u većem dijelu Crne Gore omogućavaju nesmetano saobraćanje, a putevi su pretežno suvi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka na sjeveru.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

U mjestu Skrbuša, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova se saobraća jednom trakom.

U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od 9.30 minuta do 12.30, od 14.30 do 17.30, kao i od 22 do 3 sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.

Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od 9 do 17 sati.

Bonus video: