Podgorica: Racije policije prethodnog vikenda, oduzet kokain, novac i startni pištolj

"Racijom u UO „Konoba Kokoti“ pronađena je odbačena pvc kesica u kojoj se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je u pitanju opojna droga kokain"
197 pregleda 6 komentar(a)
Kokain, Foto: Shutterstock
Kokain, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.04.2018. 12:17h

Podgorička policija je u saradnji sa Posebno jedinicom prethodnog vikenda u racijama na području glavnog grada u dva objekta pronašla po jednu "odbačenu kesicu" sa materijom za koju se sumnja da je kokain. Tom prilikom je od jedne osobe oduzet novac radi provjere porijekla. Od druge osobe je oduzet startni pištolj.

U izvršenim racijama, kako je saopšteno iz Uprave policije, kontrolisan je veći broj "bezbjednosno interesantnih lica".

"Racijom u UO „Konoba Kokoti“ pronađena je odbačena pvc kesica u kojoj se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je u pitanju opojna droga kokain. U ovom objektu je takođe kod A.B. pronađeno 10.450 eura i od njega je privremeno oduzet ovaj novac radi provjera njegovog porijekla a zbog indicija koji ukazuju na to da je stečen nezakonito. U UO „Čokolada“ je takođe pronađena odbačena pvc kesica u kojoj se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je droga kokain. Ispred ovog objekta je kod S.A. pronađen i od njega oduzet startni pištolj", navodi se u saopštenju.

Kesice sa materijom za koju se sumnja da je u pitanju kokain su upućene na vještačenje.

Bonus video: