Budvani dva puta bolji od Mladost Kaštela

Budvanska rivijera će od petka do nedjelje učestvovati na međunarodnom turniru u Novom Sadu, sa Vojvodinom, grčkim Arisom i slovenačkim ACH volejom, rivalom u grupi Lige šampiona.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2011. 22:19h

Odbojkaši Budvanske rivijere odigrali su i dobili u Splitu dva meča protiv Mladost Kaštela, vicešampiona Hrvatske i osvajača Kupa, u okviru priprema za predstojeću sezonu.

Budvani su u petak u prvom meču slavili 3:0 (25:10, 25:23, 25:19), a onda dobili i dva dodatna seta, a maksimalnim rezultatom su pobijedili i u subotu (25:23, 32:30, 25:16), i dobili dodatni set.

Starteri u oba duela bili su tehničar Dabović, korektor Raič, primači servisa Dukić i Stevanović, srednji blokeri Marković i Gojko Ćuk, te libero Rašović. Stevanović je u oba meča podijelio “minutažu” na prijemu sa Ćaćićem, a u igru su ulazili i primač Božidar Ćuk, korektor Medenica, “srednjak” Musabegović, tehničar Stefanović i drugi libero Papović.

Zbog toga što nije imao vizu, sa ekipom nije putovao Kubanac Dias.

“U prvom meču kompletna ekipa je odigrala dosta kvalitetno, bila je posebno dominatna na bloku. Drugog dana momke je malo stigao umor, ali smo na kvalitet dobili utakmicu. Raič je bio odličan, biće dobro pojačanje, Dukić je zajedno sa Rašovićem stabilizovao prijem servisa, na kojem će se za drugo mjesto boriti Ćaćić i Stevanović. Dabović je odlično razigravao saigrače, može se reći da je u dobroj formi, a samim tim će predstavljati veliko pojačanje, s obzirom da prošle sezone nije bio u prvom planu. Srednjaci Marković i Ćuk su bili na zadovoljavajućem nivou”.

“Sve u svemu, za prve dvije utakmice, generalno gledajući, bilo je zadovoljavajuće. Mladost Kaštel je bila protivnik po mjeri za ovaj period, a tek nam slijede jače provjere”, kazao je “Vijestima”, Predrag Ćorluka, pomoćni trener Budvana.

Budvanska rivijera će od petka do nedjelje učestvovati na međunarodnom turniru u Novom Sadu, sa Vojvodinom, grčkim Arisom i slovenačkim ACH volejom, rivalom u grupi Lige šampiona.

Bonus video: