„Nikad od mene istanbulske nevjeste“

Odani prijatelj koji u ljudima voli držanje, stil i inteligenciju
2180 pregleda 0 komentar(a)
Ebru Sahin, Foto: Instagram (Screenshot)
Ebru Sahin, Foto: Instagram (Screenshot)
Ažurirano: 23.04.2018. 12:04h

Ona je Ebru Sahin. Još jedna u nizu glumica koje očaravaju svojim izgledom, nama poznata kao Burdžu, Osmanova djevojka iz serije Istanbulska nevjesta.

Iako joj se smiješila uspješna budućnost radeći kao sportski menadžer, sportski novinar i istovremeno kao trener, ova djevojka je željela više. Željela je da slijedi svoje snove, jer kako ona kaže „Poći za onim što voliš vrijedno je rizika“.

24-godišnja glumica je studirala na Sportskoj akademiji u Istanbulu, a kako prenosi portal Jutarnji.hr, trebalo joj je dosta vremena dok se odlučila za glumačku karijeru, iako je to mnogo željela.

Najprije se oprobala u snimanju reklamnih spotova, a kada je shvatila da joj prija i da je srećna u tom okruženju, u potpunosti se posvetila glumačkoj karijeri. Nakon reklama, stižu i dvije ponude za film a potom i za serije. Sada je gledamo u Istanbulskoj nevjesti.

Za sebe kaže da voli svoju slobodu i da zna za turske običaje i tradiciju, ali da nikad ne bi dozvolila da joj utiču na život. Drugim riječima, nikad istanbulske nevjeste od nje!

Na početku snimanja Istanbulske nevjeste Ebru je imala tremu i paničila, ali vremenom kako je upoznala ekipu shvatila je da za tim nema potrebe. Njen lik se svakim danom sve više razvijao i gledaoci su ga zavoljeli.

Ipak, nije odustala od sporta iako joj glumački posao oduzima dosta vremena. Radi jogu i vježbe kod kuće, ali više ne razmišlja o karijeri sportiste. Umjetnost je njena ljubav.

Ona je odani prijatelj, a ako osjeti nepravdu ne ustručava se da reaguje.

„Padam na inteligenciju. Osoba koja će ući u moj život svakako mora biti pametna. Ako osoba ima nedostatke u pogledu emocionalne inteligencije, to mi je vrlo odbojno. U ljudima volim držanje, stil i inteligenciju”, zaključuje mlada glumica.

Ne propustite nove nastavke serije Istanbulska nevjesta, radnim danima od 19:10h na programu Televizije Vijesti.

Bonus video: