Plavljanin pucao na rođaka pa ga kamenom udario u glavu

Incident se dogodio na planini Košutica, a policija je osumnjičenog D.S. (50) uhapsila u selu Hoti
0 komentar(a)
Plav, Foto: Wikipedia.com
Plav, Foto: Wikipedia.com
Ažurirano: 23.09.2011. 14:40h

Plavska policija uhapsila je D.S. (50) zbog sumnje da je na rođaka S.S. (28) ispalio dva hica iz vatrenog oružja, poslije čega mu je kamenom nanio povredu u predjelu glave.

Iz policije je saopšteno da ih je o incidentu obavijestilo osoblje Hitne pomoći u Plavu gdje je sa povredama, dovezen S.S, nakon čega je odvezen u Opštu bolnicu u Beranama, gdje je konstatovano da je zadobio lakše tjelesne povrede.

"Policijski službenici su obavili razgovor sa S.S, koji je kazao da je, na planini Košutica, njegov rođak D.S. ispalio dva hica iz pištolja u njegovom pravcu, koja ga nisu pogodila. S.S. i njegov brat su potom, kako je kazao, prišli D.S. i uspjeli da mu oduzmu pištolj. Nakon toga je D.S. uzeo kamen kojim je u potiljak udario S.S.", navodi se u saopštenju i dodaje da se D.S. udaljio, a S.S. je dovezen u Hitnu pomoć.

Policija je D.S, u četvrtak, kada se i dogodio incident u poslijepodnevnim satima, pronašla u selu Hoti, a potom ga uhapsila.

"Pištolj je pronađen i izuzet. O događaju su obaviješteni zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Plavu i zamjenik Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju. S.S. je sproveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Plavu, a Viši državni tužilac u Bijelom Polju je naložio da se ovo lice zadrži", navodi se u saopštenju.

Bonus video: