Zutil: Ne pregovaram sa Vilijamsom

Na konferenciji za štampu pred Veliku nagradu Singapura, koja se vozi u nedjelju, Zutil je rekao da nije bio u prostorijama Vilijamsa
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.09.2011. 11:09h

Vozač Fors Indije, Adrijan Zutil, negirao je danas navode da pregovara sa ekipom Vilijamsa, ali je rekao da mu je teško da planira budućnost u Formuli jedan jer njegov tim još nije objavio imena vozača za narednu sezonu.

Zutilu na kraju sezone ističe ugovor i njegov angažman za sljedeću godinu je predmet spekulacija medija.

Na konferenciji za štampu pred Veliku nagradu Singapura, koja se vozi u nedjelju, Zutil je rekao da nije bio u prostorijama Vilijamsa.

„Nisam tamo išao“, rekao je njemački vozač i dodao da će se u nastavku sezone truditi da bude brz i osvaja bodove, što mu može obezbijediti angažman.

Fors Indija je najavila da neće odlučiti koji će vozači biti u timu za sljedeću godinu prije nego što se završi ova sezona, zbog čega njemački vozač nije zadovoljan.

„Čekaju do kraja decembra i ne žele da saopšte ko će biti za volanom. To je vrlo kasno i neće mi biti lako, ali možda nemam drugu priliku“.

Zutil je u dosadašnjem toku sezone ostvario bolje rezultate od svog klupskog kolege Pola di Reste. Međutim, Di Resta ima poseban odnos sa Mercedesom koji snabdijeva Fors Indiju motorima i zbog toga se pretpostavlja da Škot ima osigurano mjesto u timu.

Bonus video: