Osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad djevojčicom

Nakon što je otac djevojčice događaj prijavio Ispostavi Rožaje, policijski službenici su identifikovali P.R. i priveli ga
97 pregleda 0 komentar(a)
Rožaje, Foto: Arhiva Vijesti
Rožaje, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 20.09.2011. 17:03h

Službenici Ispostave policije Rožaje podnijeli su, u redovnom postupku, Osnovnom državnom tužiocu u Rožajama krivičnu prijavu protiv P.R. (20), rođenog u Prištini, nastanjenog u Rožajama, zbog osnovane sumnje da je, na štetu 13-godišnje djevojčice iz Rožaja, počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je P.R, 18. septembra 2011. godine, oko 13,00 časova, u mjestu Petkova luka u Rožajama, presreo dvije djevojčice. On je njima, sumnja se, prišao, držeći u jednoj ruci prut a u drugoj sklopljenu britvu, i pitao ih kako se zovu.

Kada su djevojčice odgovorile, P.R. je, kako se sumnja, bliže prišao jednoj od djevojčica, pružio joj ruku i kazao da mu je drago što su se upoznali i predstavio se nadimkom, a potom je počeo, dok joj je držao ruku, da je ljubi po licu i vratu, nakon čega je djevojčica izvukla svoju ruku iz njegove.

On je zatim pokušao da joj skine majicu, u čemu nije uspio jer se ona otrgla i pobjegla sa drugom djevojčicom. P.R. je potrčao za njima, ali nije uspio da ih sustigne.

Nakon što je otac djevojčice događaj prijavio Ispostavi Rožaje, policijski službenici su identifikovali P.R. i priveli ga.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo.

Bonus video: