Ruskinja upala na čas sa pomagačima i otela kćerku

Radnici škole su u prethodnih nekoliko dana primijetili ovu ženu kako sa tim muškarcima dolazi oko škole, čak su i ulazili u hol kao i ostali roditelji
0 komentar(a)
OŠ Jugoslavija, Foto: Arhiva "Vijesti"
OŠ Jugoslavija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 20.09.2011. 08:25h

Osnovna škola "Jugoslavija" u Makedonskom naselju bila je juče rano popodne pozornica nesvakidašnje drame: državljanka Ruske Federacije, kojoj istražni organi nijesu otkrivali identitet, otela je sa časa djevojčicu A.K. za koju tvrdi da joj je kćerka.

Za manje od deset minuta nakon čina koji je sablaznio ne samo barske prosvjetare, već i roditelje ostalih učenika, Ruskinja je sa trojicom pomagača uhvaćena u Sutomoru, a dijete vraćeno ocu.

Ruskinja je sa trojicom pomagača uhvaćena u Sutomoru, a dijete vraćeno ocu

Predstavila se kao majka đaka III razreda Ruskinja je sa još dvojicom muškaraca, čija imena do sinoć nijesu objavljivana, ušla u školu popodne neposredno pred veliki odmor. U drugoj smjeni u školi su inače đaci dragog, trećeg, četvrtog i petog razreda OŠ „Jugoslavija" i nekoliko odjeljenja OŠ „Anto Dedović", te đaci odjeljenja đaka sa posebnim potrebama. Ruskinja se na ulazu u školu predstavila kao majka jednog od đaka III razreda i samouvjereno pošla u učionicu u prizemlju. "Radnici škole su u prethodnih nekoliko dana primijetili ovu ženu kako sa tim muškarcima dolazi oko škole, čak su i ulazili u hol kao i ostali roditelji da bi osmotrili gdje se drži nastava odjeljenja A.K. Juče su došli na vrata učionice neposredno pred veliki odmor, pokucali, a Ruskinja je s vrata zatražila da uzme djevojčicu, predstavljajući se kao njena majka", priča „Vijestima" jedan od radnika škole koji nije želio da se predstavi imenom i prezimenom.

Opširnije u štampanom izdanju...

Bonus video: