Prostote u krevetu bude strasti

U istraživanju je učestvovalo više od hiljadu posjetilaca ovog sajta, a 80 posto njih je priznalo da tokom seksa nerijetko govore „prljave“ riječi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2011. 17:28h

"Prljave“ riječi tokom seksa su dugo tabu tema, posebno među ženama koje se stide da na taj način podstaknu svoje i partnerovo seksualno uzbuđenje.

Međutim, najnovije istraživanje koje je sprovedeno na američkom internet sajtu „AdamAndEve.com“, otkrilo je da većina odraslih ljudi uživa u prostotama izrečenim tokom seksa.

U istraživanju je učestvovalo više od hiljadu posjetilaca ovog sajta, a 80 posto njih je priznalo da tokom seksa nerijetko govore „prljave“ riječi. 12 posto njih to čini redovno, 33 posto po nekad, a 29 posto priznaje da to čini rijetko.

"Prostote u krevetu mogu da budu izvrstan način za buđenje strasti. Parovima uvijek savjetujem da tokom seksa budu spontani i govore ono što žele. Nije bitno koje su to reči, najvažnije je da su vama uzbudljive“, naglašava seksolog Kat Van Kirik.

"Žene bi trebalo da se opuste i istinski uživaju u seksu. Preljave riječi su deo toga i žene bi trebalo da prestanu da se boje da ih izgovaraju“, zaključuje Van Kirkova.

Bonus video: