Takmičenje u pet kategorija na 16. internacionalnom TV Festivalu Bar 2011

Od svih pristiglih emisija selekciona komisija će odabrati najbolje, koje će ući u zvaničan, takmičarski program Festivala
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2011. 14:55h

Konkurs za prijave programa na ovogodišnji Šesnaesti internacionalni “TV Festival Bar 2011” je završen u petak. Ove godine na Festivalu, koji će trajati od 26. do 30. oktobra u hotelu “Princess”, biće zastupljeno pet takmičarskih kategorija.

Pored dokumentarnih, igranih i programa iz oblasti ekologije i turizma, od ove godine uvedene su i dvije nove kategorije: dječji program i kratke TV forme (muzički spotovi, reklame, eksperimentalni/umjetnički kratki filmovi i animacija).

Od svih pristiglih emisija selekciona komisija će odabrati najbolje, koje će ući u zvaničan, takmičarski program Festivala.

Prateći sadržaj Festivala podrazumijeva regionalni projekat “Content Providing Market”. Ovaj projekat ima cilj da stvori svojevrsnu regionalnu televizijsku berzu, mjesto na kome će se susresti proizvođači, producenti i distributeri programskih sadržaja i kupci, odnosno emiteri programa (internacionalni, nacionalni, lokalni ili kablovski).

Regionalni “Content Providing Market” će se, u sklopu Festivala, održati 28. i 29. oktobra u hotelu „Princess“ u Baru.

Direkcija Festivala, čiji su članovi Marija Perović, umjetnički direktor Festivala i Ljiljana Đinđinović, poslovni direktor, poziva sve medijske kuće i TV stvaraoce, koji su zainteresovani za izlaganje svojih projekata na Marketu, da do 20. septembra dostave profil kompanije ili CV na mail adresu industry@tvfestbar.com.

Bonus video: