Policija kod Baranina i Nikšićanina pronašla heroin u zamotuljcima

Policija je, pregledom pomenutih pvc zamotuljaka, u manjem pronašla materiju za koju se sumnja, da je opojna droga heroin
0 komentar(a)
droga, Bar, Foto: Uprava policije
droga, Bar, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 16.09.2011. 14:06h

Službenici Filijale za borbu protiv droge Područne jedinice Bar su lišili slobode i podnijeli krivičnu prijavu protiv Ć.R. (46) iz Bara i M.V. (25) iz Nikšića, zbog osnovane sumnje, da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga i oduzeli 33 manja pvc pakovanja, koja su sadržala, kako se sumnja, opojnu drogu heroin, namjenjenu stavljanju u promet.

Policija je, na osnovu naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršila pretres kuće vlasništvo Ć.R. iz Bara i prilikom ulaska u sobu u kojoj su spavali Ć.R. i M.V. policijski službenici su primjetili da je M.V., sa poda pored kreveta, uzela jedan veći i jedan manji ručno pravljeni zamotuljak od pvc kese, pokušavajući, da ih sakrije.

Policija je, pregledom pomenutih pvc zamotuljaka, u manjem pronašla materiju za koju se sumnja, da je opojna droga heroin, a u većem još 32 zamotuljka, koji su takođe, kako se sumnja, sadržali heroin.

Ukupna količina heroina u 33 pronađena ručno pravljena pakovanja iznosi 16,20 grama

Ukupna količina heroina u 33 pronađena ručno pravljena pakovanja iznosi 16,20 grama.

Prilikom pretresa, policija je, takođe, pronašla 194 tablete ’’Ksalol’’, manju količinu tableta ’’Flormidal’’,’’Bensedin’’,’’Tramadol’’,’’Subotex’’ kao i manju količinu tableta bez natpisa.

Pronađeno i 4.130 eura

Policija je ovom prilikom pronašla i novac u iznosu od 4.130 eura, za koji se osnovano sumnja, da potiče od izvršenja pomenutog krivičnog djela.

O događaju je obaviješten Viši državni tužilac u Podgorici, kome su osumnjičeni Ć.R. i M.V. sprovedeni uz krivičnu prijavu.

Bonus video: