Đurić se skrivao u Beogradu zbog problema koje je imao u Crnoj Gori

Bio je ranjen u Kotoru 2006. godine, a sumnja se da je na njega tada pucao Slobodan Stevović (29), koji je te godine, u decembru ubijen na Dorćolu
154 pregleda 0 komentar(a)
Eksplozija Novi Beograd, Foto: Blic.rs
Eksplozija Novi Beograd, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 14.09.2011. 10:40h

Dalibor Đurić (29) iz Kotora, koji je ranjen u eksploziji na Novom Beogradu, 2006. bio je ranjen u Kotoru, a sumnja se da je na njega tada pucao Slobodan Stevović (29), koji je te godine, u decembru ubijen na Dorćolu.

U eksploziji na Novom Beogradu je ranjena i njegova djevojka Nataša Grujić.

Beogradski "Blic" se poziva na izvor iz MUP Srbije koji navodi da se Đurić u zgradu u Novom Beogradu preselio prije dva mjeseca, kada je iznajmio stan.

" On se očigledno sakrio u Beograd, zbog problema koje je imao u Crnoj Gori. Da li su ti odnosi motiv napada, sada se isputuje" rekao je izvor "Blica" i navodi da je policija u istrazi došla i do podatka o mogućoj ljubomori zbog njegove veze sa Grujićevom, pa se ni ova mogućnost ne isključuje u pokušaju da se dođe do izvršilaca napada.

Kako je taj izvor saopštio eksploziv je bio sakriven u kanti za smeće i aktivirana je daljinski u momentu kada su Đurić i njegova djevojka došli blizu nje.

Lift u zgradi u kojoj je živio Đurić, misteriozno se pokvario samo nekoliko sati prije eksplozije.

Pretpostavlja se da je to uradio napadač, kako bi što više zadržao mladića i djevojku u holu zgrade.

Bonus video: