Dalibor Đurić iz Kotora povrijeđen u eksploziji bombe u Beogradu

Mladen Kuribak rekao je da će provjerama biti utvrđeno da li u toj zgradi stanuje neka od bezbjednosno "interesantnih osoba"
297 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.09.2011. 10:45h

U eksploziji bombe na Novom Beogradu, koja se dogodila u ponedjeljak veče, povrijeđen je Dalibor Đurić (1982) iz Kotora, koji navodno živi u zgradi u ulici Otona Župančića 45.

Kako prenosi B92 u eksploziji bombe postavljene u ulaz jedne zgrade na Novom Beogradu, pored Đurića povrijeđene su još Nataša Grujičić (1981) i Ljubica Janković (1943).

Đurić je zadobio otvoreni prelom lijeve potkoljenice, Janković su povrijeđene obje ruke, dok su Grujičić povrijeđena stopala i desna šaka.

Kotoranin je od ranije poznat crnogorskoj javnosti pošto je zajedno sa sugrađaninom Draganom S. Kneževićem 30. septembra 2006. ranjen u pucnjavi koja se dogodila u apartmanu na donjem putu u Dobroti

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je rekla da je Đuriću razderana i desna peta, a zadobio je i ogrebotine od stakla po rukama nogama i stomaku.

Načelnik Uprave beogradske policije Stevan Bjelić, rekao je da će tek biti utvrđeno da li je u pitanju bomba ili neka druga eksplozivna naprava.

Od detonacije su popucala stakla na ulaznim vratima zgrade.

Načelnik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Mladen Kuribak rekao je da su ekipe na terenu i da će naknadnim provjerama biti utvrđeno da li u toj zgradi stanuje neka od bezbjednosno "interesantnih osoba".

Kako je objavio RTS Đurić se povezuje sa crnogorskom mafijom.

Kotoranin je od ranije poznat crnogorskoj javnosti pošto je zajedno sa sugrađaninom Draganom S. Kneževićem 30. septembra 2006. ranjen u pucnjavi koja se dogodila u apartmanu na donjem putu u Dobroti.

B92 podsjeća da se eksplozija u kojoj su povrijeđene tri osobe dogodila svega nekoliko dana poslije dvostrukog ubistva u kojem su sa 20 hitaca iz automatskog oružija ubijeni Baranina Danila Radonjića (63) i Podgoričanina Dženana Ramovića (37).

Bonus video: