Video snimak ubice Ljuba Jovanovića

Dok pljačkaš prijeti mladićima među kojima i Jovanović, oni dižu ruke u vis i izlaze iz prostorije, a za njima i ubica
394 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.09.2011. 14:57h

Na snimku, koji traje oko 13 sekundi, vidi se trenutak kada ubica košarkaša Ljubomira Jovanovića 30. juna trčeći ulazi u kazino i dolazi do pulta.

On drži pištolj u lijevoj ruci, desnom udara radnika kazina.

Za to vrijeme, a vidi se na snimku, za ruletom su bila četvorica mladića među kojima je bio i nesrećni košarkaš.

Dok pljačkaš prijeti mladićima među kojima i Jovanović, oni dižu ruke u vis i izlaze iz prostorije, a za njima i ubica.

Policiji nisu pomogle brojne kamere sa pošte i banaka u Bajovoj i Njegoševoj ulici

Ubica je iz pulta uzeo nekoliko stotina eura i pobjegao.

Nagrada od 20.000 eura

Na ovom snimku se ne vidi dio predsoblja kazina "Lutrije Crne", gdje je na ulaznim vratima i ubijen Jovanović. Prema priči očevidaca i drugim podacima iz istrage policija pretpostavlja da je ubica, vjerovatno, u strahu pucao u košarkaša koji mu se tokom bjekstva našao na izlazu iz kazina.

Kada je pucao u njega, pljačkaš-ubica je pobjegao ulicom iz centra Cetinja, ali nijedna druga kamera na brojnim prodavnicama, bankama i lokalima nije "uhvatila" ubicu, za kojeg se vjeruje da je sa Cetinja ili okoline.

Uprava policije raspisala je nagradu od 20.000 eura za svaku informaciju o ubistvu Ljubomira Jovanovića na Cetinju i druga ubistva u Crnoj Gori.

Policiji u rasvjetljavanju ovog ubistva nijesu pomogle brojne kamere sa pošte i banaka u Bajovoj i Njegoševoj ulici na Cetinju, jer video zapisi “hvataju” samo metar ispred tih objekata.

Fotorobot ubice Ljuba Jovanovića

“Ubica košarkaša Ljuba Jovanovića je visok 175 centimetara i star je do 25 godina, ima svijetlu kosu, oči i ten i srednje je razvijene građe i najvjerovatnije je sa Cetinja”, saopšteno je ranije na prezentaciji foto-robot osumnjičenog za ubistvo.

Bonus video: