Budućnost treća u Brčkom

izabranici Zorana Vukčevića savladali su danas u meču za treće mjesto domaće Jedinstvo 3:0 (25:22, 25:21, 25:15).
67 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.09.2011. 16:11h

Odbojkaši Budućnost osvojili su treće mjesto na međunarodnom turniru u Brčkom, prvim provjerama u pripremnom periodu – izabranici Zorana Vukčevića savladali su danas u meču za treće mjesto domaće Jedinstvo 3:0 (25:22, 25:21, 25:15).

Budućnost je juče, podsjećanja radi, u polufinalu turnira izgubila od Mladog radnika iz Požarevca (3:2), koji je dana u finalu bio bolji od hrvatske Mladost Kaštele 3:0.

U odnosu na subotnji duel, Vukčević je izvršio samo jednu izmjenu na startnoj postavi, na poziciji tehničara, pa je meč počeo Bošković, uz korektora Hamzagića, primače servisa Ristića i Đukića, srednje blokere Ječmenicu i Radovića, te libera Medojevića. Do kraja meča su svi dobili šansu, a utakmicu su u postavi završili Vlahović, Strugar, Đuranović, Babić i Vukašinović.

„Zadovoljan sam ovom utakmicom, posebno zalaganjem i borbenošću igrača. Zadovoljan sa uopšte i turnirom, koji je bio jak i dobro organizovan, uz maksimalnu gostoljubivost domaćina. Mi nijesmo pružili maksimum, što je i logično jer smo na turnir došli sa četiri zajednička treniga sa četvoricom seniorskih reprezentativaca koji nijesu bili sa nama od početka priprema. U svakom slučaju, ovo su uspjele provjere“, kazao je „Vijestima“ Zoran Vukčević, trener Podgoričana.

Bonus video: