Budućnost poražena od Mladog radnika

Podgoričani će, tako, sjutra igrati za treće mjesto protiv domaćeg Jedinstva, koje je u drugom polufinalu poraženo od hrvatskog Mladost Kaštela 3:2
0 komentar(a)
Odbojkaši Budućnosti, Foto: Zoran Đurić
Odbojkaši Budućnosti, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.09.2011. 22:23h

Odbojkaši Budućnosti porazom su startovali na međunarodnom turniru u Brčkom – izabranici Zorana Vukčevića izgubili su danas u polufinalu od Mladog radnika iz Poraževca 3:2 (19:25, 25:22, 21:25, 25:14, 15:13).

Podgoričani će, tako, sjutra igrati za treće mjesto protiv domaćeg Jedinstva (kojeg je juče savladala u kontrolnom meču 2:1), koje je u drugom polufinalu poraženo od hrvatskog Mladost Kaštela 3:2 (peti set je, takođe, završen 15:13).

Meč su počeli tehničar Vlahović, korektor Hamzagić, primači servisa Đukić i Ristić, srednji blokeri Ječmenica i Radović, te libero Medojević. Do kraja meča u igru su ulazili i svi ostali...

“Zadovoljan sam, prije svega, time što smo odigrali pet setova, što nam je jako značajno u pripremnom periodu, kao i iskazanom željom svih igrača. Još smo teški, to se vidjelo posebno u odbrani, gdje su nam padale neke lake lopte, a osjetio se i umor od puta”.

“Uz to, s obzirom da smo imali tek četiri zajednička treninga sa reprezentativcima (Bošković, Ječmenica, Đukić, Radović), koji su nam se kasnije priključili, bilo je teško očekivati da budemo posebno uigrani protiv protivnika koji je pripreme počeo 1. avgusta. U svakom slučaju, mogu biti zadovoljan izdanjem za ovaj period priprema”, kazao je “Vijestima” trener Budućnosti, i dodao da su utakmicu posmatrali ljudi iz Kaknja, rivala Budućnosti u prvom kolu Kupa CEV.

Meč između Budućnost i Jedinstva igra se sjutra od 13 časova.

Bonus video: