Klan Darka Šarića pod kontrolom drži sve beogradske kriminalne grupe

Osveta koja se pominje zbog ubistva Danila Radonjića i Dženana Ramovića mogla bi da dovede do novih okršaja na beogradskom asfaltu
527 pregleda 0 komentar(a)
ubistvo, Zemun, Foto: Blic.rs
ubistvo, Zemun, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 10.09.2011. 07:22h

Nedavna profesionalna likvidacija u Zemunu, za šta policija sumnjiči kriminalni klan Luke Bojovića, zaoštrila je stare sukobe u srpskom podzemlju, piše Blic.

Osveta koja se pominje zbog ubistva Danila Radonjića i Dženana Ramovića mogla bi da dovede do novih okršaja na beogradskom asfaltu.

U policiji vjeruju da je cjelokupan scenario poslova, sukoba i zločina osmišljen u klanu Darka Šarića, koji pod kontrolom drži sve kriminalne grupe.

Konkretni tragovi koji bi policiju mogli da dovedu do izvršilaca ubistva Radonjića i Ramovića nisu nađeni na mjestu zločina - u Ulici cara Dušana u Zemunu, gdje su žrtve profesionalne sačekuše izrešetani u „mercedesu“ novosadske registracije.

"Sve je urađeno profesionalno, neki svjedoci govore o jednom sumnjivom vozilu, drugi o motoru sa dva mladića, ali sam napad i bjekstvo niko nije vidio.

Pretpostavka je da su u zločinu učestvovali i automobil i motor kao logistička podrška " , kaže za „Blic“ izvor blizak istrazi.

Iako za ubicama nije ostao nijedan validni trag, pretpostavku da iza ubistva Radonjića stoji klan Luke Bojovića policija zasniva upravo na dešavanjima u srpskom podzemlju i sukobima između pojedinih kriminalnih klanova.

Sukob Bojovića i Radonjića izbio je zbog njegovog sina Slobodana Radonjića, koji je prije dvije godine misteriozno nestao i za koga se pretpostavlja da je ubijen.

Bonus video: