Saznajte šta žene skrivaju od vas

Žena vam nikada neće priznati da joj je na pameti neki vaš prijatelj ili kolega s posla.
185 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2011. 16:53h

Smatrate da dobro poznajete vašu dragu. Ona je potpuno iskrena sa vama i pred vama nema tajni. Međutim, možda ipak neke stvari ona skriva od vas.

Bivši

Za mnoge žene ovo je zabranjena zona. Kakva im je seksualna prošlost? Kada i gdje im je bio prvi put? S koliko su tipova spavale? – sva ova pitanja bi mogla izazvati ozbiljne svađe, posebno ako je vaša draga bila „aktivnija“ u prošlosti. Takvi razgovori obično završavaju osudama i predbacivanjima, a redovno su popraćeni povišenim tonovima .

Mnoge žene ne zaboravljaju tako lako neke od svojih bivših frajera koji su u „nekim“ stvarima bili znatno bolji od vas. Možda ponekad dođu u iskušenje da ih nazovu… možda ih i nazovu, a da vi to ne znate.

Masturbacija

Pričaju li žene o masturbaciji? Muškarcima baš i ne. Masturbacija je nešto što uvijek prvo vežemo uz muškarce. No, ne masturbiraju samo muškarci. Istraživanja pokazuju da čak 70% udanih žena, usprkos tome što su zadovoljne svojim seksualnim životom, redovno masturbira. Samo trećina njihovih muških polovina to zna.

Pornići

Ne, nisu samo muškarci skloni pornićima. Vole ih i žene. Možda ne u tolikoj mjeri kao muškarci, ali ipak ih vole. Mislite li da vaša draga koji puta ne zaviri na porno stranice? Možda ste baš jedan od rijetkih srećnika čije djevojke su toliko zadovoljne vašim seksualnim vještinama u krevetu, da im to doista nije potrebno. Mnoge žene nijesu zadovoljne svojim partnerom u seksualnom smislu. Nakon nekog vremena seks postane rutina i izgubi se onaj osjećaj koji ga čini posebnim. Tada vaša draga kreće po malo dodatne stimulacije na Internet ili iskopaju jedan od pornića na DVD-u za koji ste mislili da ste ga dovoljno dobro sakrili.

Gledanje drugih frajera

Da… ok, muškarci smo ti koji se uvijek okreću za zgodnim djevojkama na ulici. Ma nijesu ni žene ništa drugačije, one to rade samo suptilnije i odmjerenije. Žena vam nikada neće priznati da joj je na pameti neki vaš prijatelj ili kolega s posla. Naravno, to bi moglo ozbiljno poljuljati vašu vezu jer ipak, prevelik je to udarac na ego mnogih muškaraca. Zato vam je bolje da se vaše žene i dalje prave svetice, a vi ništa ne pitate jer bi istina na kraju mogla biti doista bolna.

Neiskrenost u seksu

Mnogo žena je s vremena na vrijeme neiskreno kada je u pitanju zadovoljstvo seksom. Često znaju pretjerati u hvaljenju partnera samo kako bi mu udovoljile. I dok vi mislite kako ste neprevaziđeni u krevetu, istina zna biti potpuno drugačija.

Bonus video: