Podgorička policija zaplijenila je 50 grama heroina

"Policija je došla do sumnje, da N.I. kupuje heroin u pakovanjima težine oko 50 grama od Z.P. koji je nastanjen u Zeti, za novčani iznos od 400 eura"
84 pregleda 0 komentar(a)
Heroin, Foto: Uprava policije
Heroin, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 09.09.2011. 14:45h

Podgorička policija u posljednja tri dana, zaplijenila je 50 grama heroina, uhapsila i podnijela krivične prijave, protiv N.I. (22) iz Podgorice i Z.P. (28), raseljenika iz Albanije, zbog sumnje, da su neovlašćeno proizvodili, držali i stavljali u promet opojne droge.

Protiv Z.P. je podnijeta i krivična prijava zbog sumnje, da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je 7. septembra u Zeti uhapsila N.I. i pretresom vozila kojim je upravljao pronašla zaplijenila više od 50 grama materije, za koju se sumnjalo da je heroin, a koju je N.I. namjeravao da proda na području Podgorice.

"Policija je došla do sumnje, da N.I. kupuje heroin u pakovanjima težine oko 50 grama od Z.P. koji je nastanjen u Zeti, za novčani iznos od 400 eura, a potom vrši njegovu dalju preprodaju", saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni Z.P. sumnja se, heroin je nabavljao u većim količinama, a potom ga prepakivao u pakovanja od 50 grama i prodavao osumnjičenom N.I..

Prilikom hapšenja kod Z.P. je, pronađen pištolj "Browing" kalibra 7,65 mm, koji je uz potvrdu oduzet.

Policija je, N.I. i Z.P. predala uz krivične prijave, Višem državnom tužiocu u Podgorici.

"Policija je, preduzetim aktivnostima, presjekla ovaj dobro organizovan način krijumčarenja opojne droge heroina, u većim količinama, sa područja Zete prema Podgorici i daljim destinacijama", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: