17 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povrijeđena

Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja u periodu od devet do 17 sati
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 09.09.2011. 06:36h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a 6 osobe lakše povrede.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a mjetimična magla moguća je po kotlinama na sjeveru zemlje, saopštili su iz Auto moto saveza.Oni su poručili da je na djelovima puta gdje se radi neophodno poštovanje svih ograničenja i zabrana.Na putu Šavnik-tunel Grabovica-tunel Ivica, saobraćaj će biti povremeno obustavljen za sve vrste vozila od devet do 15 sati, zbog statičkog ispitivanja tri mosta probnim opterećenjem.

Za vrijeme obustave saobraćaja može se koristiti alternativni putni pravci Šavnik-Boan-Žabljak i Šavnik-Žabljak preko Mljetička.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovića petlja-Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene signalizacije.U mjestu Skrbuša, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova se saobraća jednom trakom.

Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja u periodu od devet do 17 sati

Bonus video: