Policija pretpostavlja da je Dženan Ramović slučajna žrtva

Danilo Radonjić od ranije je poznat po sukobima koje su on i njegov brat Aleksandar imali sa kriminalnom grupom Luke Bojovića
979 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.09.2011. 19:16h

Izvori iz crnogorske policije rekli su "Vijestima" da je Podgoričanin Dženan Ramović vjerovatno bio slučajna žrtva napada u Beogradu kada je ubijen zajedno sa Danilom Radonjićem.

Radonjić (62) i Ramović (34) ubijeni su u srijedu oko 20:45 sati u Zemunu, kada su nepoznati napadači ispalili 16 metaka na njihov “mercedes” novosadskih registracija, javio je beogradski "Blic".

Direktor srpske policije Milorad Veljović je za B92 rekao da je ubistvo bilo naručeno i da nije "ni obično ni slučajno".

Veljović je potvrdio da je Danilo Radonjić odavno poznat srpskoj policiji i da je iz Bara, ali i da ima prijavu boravka u Beogradu.

Napadači su se svojim automobilom zaustavili na semaforu pored “mercedesa”, a nakon što su ih zasuli hicima skrenuli su u jednu od sporednih ulica

U MUP-u Srbije je Tanjugu rečeno da je Radonjić posljednjih godina intenzivno tragao za sinom koji je nestao i da je bio kum Brana Šaranovića koji je prije par godina ubijen na beogradskom Dedinju.

Radonjić ima srpsko državljanstvo i od ranije je poznat po sukobima koje su on i njegov brat Aleksandar imali sa kriminalnom grupom koju predvodi Luka Bojović.

Radonjić je bio na mjestu suvozača, dok je autom upravljao Ramović, crnogorski državljanin.

Prije dvije godine nestao Radonjićev sin

Napadači su se svojim automobilom zaustavili na semaforu pored “mercedesa”, a nakon što su ih zasuli hicima skrenuli su u jednu od sporednih ulica i pobjegli.

Ubistva su izvršena najverovatnije automatskim oružjem

Poslije pucnjave kola u kome su bili ubijeni muškarci, nastavila su da se kreću pravo po inerciji i udarila su u “mazdu 626” beogradskih registracija u kojoj se uz vozača nalazilo i jedno dijete, piše "Blic".

Dijete je tom prilikom lakše povrijeđeno i ukazana mu je ljekarska pomoć.

Ubistva su izvršena najverovatnije automatskim oružjem, a sumnja da se da se radi o profesionalnim ubicama koji su žrtve pogodili u grudi i glavu.

Prije dvije godine nestao je Radonjićev sin Slobodan, a policija vjeruje da je ubijen zbog osvete prema Danilu.

Galerija

Bonus video: