Policija uhapsila državljanina BiH zbog sumnje da je krao po Budvi

"Policija sumnja, da je A.K. pomenuta krivična djela počinio zajedno sa osumnjičenim A.L. (29), takođe, državljaninom Bosne i Hercegovine"
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.09.2011. 17:14h

Granična policija iz Plužina, na graničnom prelazu ''Šćepan Polje'', uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine A.K. (32) iz Zenice, koji se potraživao od strane Područne jedinice Budva, zbog sumnje, da je počinio više krivičnih djela teška krađa, na području te opštine.

Policija je 3. avgusta, kako je saopšteno, u jutarnjim satima, prilikom kontrole autobusa, na izlazu iz Crne Gore, pronašla i identifikovala A.K., koji se potraživao, zbog sumnje da je, na području Budve, tokom druge polovine jula i tokom avgusta, počinio više krivičnih djela teška krađa i krađa, a na štetu više osoba.

Osumnjičeni A.K. se, do momenta policijske kontrole nalazio u bjekstvu i policija je osujetila njegov pokušaj napuštanja Crne Gore.

"Policija sumnja, da je A.K. pomenuta krivična djela počinio zajedno sa osumnjičenim A.L. (29), takođe, državljaninom Bosne i Hercegovine, koga su službenici Područne jedinice Budva uhapsili 31. avgusta, zbog sumnje da je počinio, na području opštine Budva, više krivičnih djela teške krađe, krađe, kao i krivično djelo razbojnička krađa, takođe na štetu više osoba", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni A.K. je sproveden u Područnu jedinicu Budva, gdje je zadržan u policijskim prostorijama, a zatim na osnovu Rješenja o određivanju pritvora donijetog od strane nadležnog državnog tužioca sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Podgorici.

Bonus video: