Uhapšen Plavljanin, oduzeto oko kilogram marihuane

Tužilac u Bijelom Polju je naložio da se Š.K. uhapsi i privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
207 pregleda 2 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.04.2018. 13:44h

Plavljanin Š.K. (51) uhapšen je nakon što je u pretresu njegove kuće nađeno oko kilogram marihuane, kao i okvir od automatske puške i dvije čaure od automatske puške.

Službenici Uprave policije iz Odsjeka za borbu protiv droge su sa policijom u Plavu izvršili pretrese na tri lokacije.

Oni su, kako je saopšteno iz policije, u četvrtak ujutro pretresli lokacije koje koriste Š.K. (51) iz Plava, J.M. (28) iz Gusinja i K.Đ. (48) iz Plava.

"Pretresom kuće i putničkog motornog vozila koje koristi J.M. policijski službenici su pronašli i oduzeli tzv. drobilicu sa ostacima biljne materije zelene boje nalik na opojnu drogu maorihuana, dok pretresom lokacije koju koristi K.Đ. policijski službenici nisu pronašli predmete koji se shodno ZKP-u mogu oduzeti. Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", saopšteno je iz policije.

Tužilac u Bijelom Polju je naložio da se Š.K. uhapsi i privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Takođe, policijski službenici su protiv J.M. podnijeli prekršajnu prijavu u redovnom postupku zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. Ovom zaplenom od strane službenika Odsjeka i OB Plav suzbijen je još jedan lanac ulične prodaje opojne droge marihuana na teritoriji opština Plav i Gusinje", zaključeno je iz policije.

Bonus video: