Kako da zadržite dobrog muškarca?

Drugim riječima pružajte podršku. Pridružite mu se u aktivnostima koje oboje volite. Idite zajedno na koncert, učestvujte u međusobnim hobijima.
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.09.2011. 14:54h

Pojedine žene nekako uvijek uspijevaju da nađu momke koji ne samo da su slobodni, uspješni i atraktivni; već imaju i dobro srce i glavu koja im stoji čvrsto na ramenima. Da li se ikada zapitate kako one uvijek uspijevaju da pored sebe imaju dobre muškarce?

Takve dame se trude da nađu partnere koji se ne plaše da se otvore i pokažu i svoju emotivnu stranu, ali su u isto vrijeme svjesni svoje muževnosti.

Evo načina kako i vama to može da pođe za rukom:

Budite svoje

Ovo je najvažnija stvar jer ako se pretvarate da ste nešto što nijeste samo da bi vas on primjetio – u startu pravite grešku. Čak iako mu zbog “promjene vaše ličnosti” zapadnete za oko, ta veza neće trajati.

Budite iskrene

Budite iskrene u svemu što radite i pričate. To važi za sve aspekte vašeg života. Muškarci su mnogo pronicljiviji nego što žene misle; mnogi prepoznaju kada ih partnerke lažu i ne vole to. Ako vas ne voli zbog toga ko ste i šta radite, onda vas nije ni vrijedan. A ako mu se dopadate, biće vam zahvalan što ste od početka bile iskrene prema njemu.

Budite inspirativne

Da li postoji bolji način od toga da vam sve što radite u životu bude neki vid zabave? Budite srećne i nasmijane, zračićete pozitivnom energijom i tako privlačiti ljude oko sebe.

Budite atraktivne

Ovaj korak ženama uvijek pričinjava najviše nervoze jer ma koliko da se sređuju, na kraju nijesu zadovoljne. Međutim, nije toliko teško jer većina muškaraca zaista više voli djevojke koje njeguju prirodni izgled. To se lako postiže sa samo mrvicom šminke, slatkom majčicom i repićem na glavi. Ovo je, naravno, samo jedan primjer.

Budite timski igrač

Drugim riječima pružajte podršku. Pridružite mu se u aktivnostima koje oboje volite. Idite zajedno na koncert, učestvujte u međusobnim hobijima. Pričajte o stvarima koje su vam zajedničeke i organizujte zajednički vikend. Probajte nešto što nikada nijeste. On će sigurno primjetiti vašu želju da se zbližite sa njim i da ga bolje upoznate i cjeniće to.

Budite radoznale

Postavljajte mu pitanja kada je prigodno vrijeme, nema potrebe da se zatrpavate informacijama. Njemu će se svidjeti što se interesujete i što želite da saznate što više o njegovom životu. Ne pritiskajte ga i ne pitajte previše. Neka stvari idu svojim tokom…

Budite misteriozne

Polako otkrivajte informacije o sebi… Pazite šta ćete i kada otkriti, ali nemojte govoriti sve. Na vama je da procijenite šta ćete mu reći. Momci obožavaju misteriozne žene; misterija stvara seksualnu tenziju i čini vezu još vrelijom.

Budite samouvjerene

Budite fantastična osoba sa nevjerovatnim samopouzdanjem i velikom harizmom i zasjenićete sve ostale. Samouvjerenost je seksi, ne dozvolite da vas neko ubjedi u suprotno.

Budite strpljive

Ako je suđeno, desiće se – kaže stara izreka. Forsiranje veze će vas samo bespotrebno stresirati i učiniti da se osjećate bespomoćno. Takvim stvarima je potrebno vrijeme, ali samo najbolje stvari su vrijedne čekanja.

Bonus video: