U sudara automobila i kamiona kod Bijelog Polja poginuli djed i unuk

Dječakova baba Slavica Todorović(53) koja se nalazila u totalno smrskanom automobilu prošla je bez povreda
223 pregleda 0 komentar(a)
Udes Bijelo Polje, Foto: Beća Čoković
Udes Bijelo Polje, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 01.09.2011. 15:00h

Novica Todorović(64) iz Prokuplja vozač "pasata" (PK 002 MR) i njegov četvorogodišnji unuk Jakov Dumanović iz Beograda nastradali su u stravičnom saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 14 časova u mjestu Božovića Polje na magistralnom putu Ribarevine –Mojkovac.

Novičina supruga a dječakova baba Slavica Todorović(53) koja se nalazila u totalno smrskanom automobilu prošla je bez povreda.

Odgovorni ljekar u Hitnoj službi bjelopoljskog Doma zdravlja dr Miloš Šaponjić saopštio je “Vijestima“ da se mališan nalazio na zadnjem sjedištu vozila te da je preminuo na licu mjesta a njegov djed 15-tak minuta nakon što je prevezen u Hitnu službu.

" Novica je zadobio teške povrede glave i svi napori ljekara i medicinskog osoblja da mu pomognu bili su uzaludni" saopštio je dr Šaponjić dodajući da je Slavica u stravičnom udesu ostala nepovrijeđena.

" Do udesa je došlo kada je Todorović vozeći iz pravca Mojkovca iznenada prešao na suprotnu stranu i direktno se sudario sa „mercedes furgonom“(PG GD 328) vlasništvo firme DOO“Klikovac“ kojim je upravljao Dragan Živković(40) iz Golubovaca ,koji je prošao bez povreda.

Kako prenosi televizija "Vijesti", sumnja se da je Todorović zaspao za volanom automobila.

Usljed siline udara kamion je završio u kanalu pored puta a u udesu je učestvovala i „opel astra“ (BG 789-574) koja se kretala iza "furgona" i na njoj je pričinjena manja materijalna šteta.

Bonus video: